Nieuwbouw

Gaande van sleutel op de deur, totaalprojecten, passiefbouw, alsook kleine en middelgrote ruwbouw en dakwerken. Kortom aan u de keuze! Wij zijn ons goed bewust van de huidige maatschappelijke context waarbij het groene gedachtegoed zeer belangrijk is. Momenteel hebben we al verschillende passiefbouw projecten gedaan. Indien nodig staan we de bouwheer graag bij om hierin de juiste keuzes te maken.

Realisaties

Klanten aan het woord

Oplossingen vinden en snel reageren.

Het is geruststellend te ondervinden dat bij het bouwbedrijf Van Haellewijn, de overdracht van vader op zoon, zeer geslaagd is. Oplossingen vinden en snel reageren zijn één van de beste troeven van dit bouwbedrijf!

Mike B.
Wilrijk

Kwaliteit en efficiëntie

Het was aangenaam werken met zowel Stefan als zijn medewerkers, ze leverden kwaliteit en werkten efficiënt. Wij hebben al regelmatig reclame gemaakt bij vrienden/kennissen.

Luc A.
Wilrijk

Niets is teveel gevraagd.

De mensen van Van Haellewijn waren steeds bereid om op een duidelijke en vriendelijke manier de correcte antwoorden te vinden op de vragen die ik stelde.

Jeremy C.
Berchem

Prettig samenwerken!

Het was heel prettig werken met Stefan, en met de andere mensen van Van Haellewijn. Zelfs een fout van een andere aannemer werd zonder discussie en zonder meerkosten hersteld.

Guy V.C.
Wilrijk

Oplossingsgericht

Als ik het bedrijf in één woord moet samenvatten is dat: ‘oplossingsgericht’.

Yannick Berkvens
Restaurant SensUnik, Antwerpen