Over ons

Dagelijks staan wij paraat om u van dienst te zijn!

https://www.vanhaellewijn.be/wp-content/uploads/2016/09/DSCN6862_resize.jpg

Stefan Van Haellewijn

Zaakvoerder | T 03 303 95 30


Stefan studeerde af als Bachelor in de bouw. Hij was toen reeds geruime tijd werkzaam als bouwvakker in het bedrijf dat door zijn grootvader Frits opgericht werd in 1946 en door zijn vader Paul verdergezet werd. Al snel bouwde Stefan het bedrijf verder uit tot de hedendaagse, professionele bouwonderneming die het bedrijf vandaag is. Wanneer u kiest voor Bouwbedrijf Van Haellewijn blijven hij en zijn rechterhand Mario uw aanspreekpunt tijdens het volledige bouwproces.

https://www.vanhaellewijn.be/wp-content/uploads/2016/10/Mario_Rodaer_overons.png

Mario Rodaer

Administratief medewerker | T 03 303 95 30


Mario is de administratieve duizendpoot van het bedrijf. Hij is reeds 10 jaar werkzaam in de bouwsector en kent de administratieve rompslomp die gepaard gaat met het volledige bouwproces intussen van A tot Z. Hij zorgt ervoor dat administratief alles vlot verloopt.

Ons Team


https://www.vanhaellewijn.be/wp-content/uploads/2018/02/nieuwe_collega_v2.png

Professioneel, ervaren en gedreven


Ons bouwteam bestaat uit acht geschoolde arbeiders die allen voltijds tewerkgesteld zijn. Van diender tot meestergast, elk van hen werkt reeds geruime tijd bij Bouwbedrijf Van Haellewijn en kan terugblikken op een eerdere ervaring in de bouwsector.

Dankzij hun scholing en ruime werkervaring zorgen zij voor een vlekkeloze en kwalitatieve uitvoering van de werken volgens de gemaakte afspraken of plan.
Dagelijks overleggen we samen wat die dag moet gebeuren. Stefan bezoekt op regelmatige basis alle werven en controleert of de werken correct en volgens afspraak en tijdschema uitgevoerd worden.

En u? U blijft op de hoogte via uw persoonlijk dossier!


Ons team bestaat uit Stefan, Mario, Joshua, Luc, Sigi, Ludo, Simon, Angelo, Kevin en Patrick.
Word jij onze nieuw collega? Neem gerust contact met ons op voor een verkennend gesprek of bekijk alvast onze openstaande vacatures.

https://www.vanhaellewijn.be/wp-content/uploads/2016/10/vanhaellewijn_geschiedenis.jpg