Verbouwen

Bij verbouwen kunnen wij u helpen met afbraak- , beton- en ruwbouwwerken, maar ook dakwerken en verschillende afwerkposten die kunnen zorgen voor een totaalproject. Door onze uitgebreide expertise staan we u ook graag bij inzake duurzaam en ecologisch verbouwen.

Enkele voorbeelden

Klanten aan het woord

Prettig samenwerken!

Voor ons verbouwingsproject kozen we voor Van Haellewijn. Het klikte en we werden niet teleurgesteld, integendeel. De onderaannemers die werden ingeschakeld deden het aan hun toevertrouwde werk met hetzelfde professionalisme. Wij zijn blij met het resultaat !

Francine V.
Borgerhout

Prettig samenwerken!

Het was heel prettig werken met Stefan, en met de andere mensen van Van Haellewijn. Zelfs een fout van een andere aannemer werd zonder discussie en zonder meerkosten hersteld.

Guy V.C.
Wilrijk

Bouwen met Van Haellewijn is bouwen in eerlijkheid en met het volste vertrouwen!

Al generaties brengen ze top vakwerk en ‘oer’ degelijkheid. Door de jaren heen zijn de sterktes van dit bouwbedrijf enkel toegenomen door vakkundige ervaringen in alle bouw disciplines. Door het leiderschap van Stefan en de vakbekwaamheid zijn team kun je vandaag met een gerust hart bouwen. Uit mijn ervaring kan ik zeggen dat er veel architecten, die in de leer zijn gegaan bij deze familie wat architectuur en bouwen betreft, hun know how nog steeds hoog in het vaandel dragen. Bouwen met Van Haellewijn is bouwen aan jouw toekomst! Daarom geschreven in alle dankbaarheid voor al die jaren!

Werner H.
Wilrijk

Oplossingsgericht

Als ik het bedrijf in één woord moet samenvatten is dat: ‘oplossingsgericht’.

Yannick Berkvens
Restaurant SensUnik, Antwerpen

Kwaliteit en efficiëntie

Het was aangenaam werken met zowel Stefan als zijn medewerkers, ze leverden kwaliteit en werkten efficiënt. Wij hebben al regelmatig reclame gemaakt bij vrienden/kennissen.

Luc A.
Wilrijk

Niets is teveel gevraagd.

De mensen van Van Haellewijn waren steeds bereid om op een duidelijke en vriendelijke manier de correcte antwoorden te vinden op de vragen die ik stelde.

Jeremy C.
Berchem